Владата не држи ничија страна

21-01-2005

Ниту работниците треба да се презаштитени ниту работодавачите смеат да претеруваат со своите барања. Ова вчера за “Вечер” го изјави …

Вајгел ќе не чини 10 000 долари

20-01-2005

Теодор Вајгел, германскиот експерт за финансиско-економски прашања ќе ја чини македонската Влада 10.000 долари месечно. Ова се информациите до кои …