ПРЕМИЕРОТ САКА ДА СМЕ ВЛАДА”ПОД СЕНКА”

30-09-2004

Државните антикоруптори се, благо речено, шокирани и револтирани од завчерашната изјава на премиерот Хари Костов дека Антикорупциската комисија дејствува како …