ВИНО ЌЕ СЕ ИЗВЕЗУВА И ВО ЈАПОНИЈА

17-10-2004

Петнаесетина проценти од планираното производство на над 10 илјади литри висококвалитетно вино со заштитено географско потекло од годинашниот род, винарската …

ЗА БАЊАТА МИЛИОН ЕВРА КЕШ

15-10-2004

Вчера на Македонската берза се случи една од најатрактивните продажби на државен капитал досега. Агенцијата за приватизација успеа да ги …

СМС ОД МОБИЛЕН НА ФИКСЕН ТЕЛЕФОН

15-10-2004

Менаџерскиот тим на “Мобимак” завчера, на осмиот роденден на компанијата, одржа отворен (четврти) форум со граѓаните и корисниците на нејзините …