Кој лаже?

28-09-2005

Практичната реализација на продажбата на големата зграда на некогашното Новинско издавачко претпријатие “Нова Македонија” е заклучена во фиока во Апелациониот …

Седум столбови за “е-Македонија”

26-09-2005

Електронски сервиси за граѓаните, создавање електронска здравствена картичка и воспоставување систем за електронска лична карта, создавање дигитален интегриран катастар на …

Вишокот вино на сметка на Владата

26-09-2005

Премиерот Владо Бучковски им ветил на винарските визби дека Владата ќе посредува во обезбедувањето на капацитети за прифаќање на вишокот …

Пумпи на Лукоил и во Црна Гора?

25-09-2005

Руската нафтена компанија Лукоил преговара со владата на Црна Гора за отворање на десетина бензиски пумпи во Подгорица и на …