До 60 минути разговор-без пари

22-11-2005

Почнувајќи од први, идниот месец, сите корисници на услугите на мобилниот оператор “Космофон” кои од денеска до крајот на месецот …

Владата бара спас за Железницата

20-11-2005

Од идната година транспортниот дел на ЈП “Македонски железници” ќе котира на Македонската берза со што се создаваат услови за …