Минчо си оди?

28-11-2005

Економскиот дел од Кабинетот на премиерот Бучковски е во најголема криза досега. Обновен е и до краен степен заострен конфликтот …

ТРАСАТА НА АМБО НЕМА ДА СЕ МЕНУВА

27-11-2005

Нема корекции на проектот АМБО. Трасата на идниот нафтовод останува конечна и непроменлива. Ова го тврди еден од креаторите на …

Деблокирана сметката на “Тиквеш”

25-11-2005

Сметката на “Тиквеш” Кавадарци, конечно, е деблокирана откако вчера менаџерскиот тим на оваа компанија ги уплати 80-те милиони денари или …

“Мобимак” и “Телеком” ни се закануваат

25-11-2005

“Во последните неколку месеци сме изложени на непријателско однесување од страна на “Мобимак” и “Македонски телекомуникации” што започна со обвинувања …

Немаме влијание врз Телеком

24-11-2005

“Маѓар телеком” – поранешен “Матав”, доминантниот сопственик на АД “Македонски телекомуникации”, вчера потврди дека го почнува процесот на затворање на …