Закрепнуваме!

20-12-2005

Владата е оптимист. Следната година не очекува поголем економски пораст, не оптимален, но позитивен. Ваквите прогнози за поповолен деловен амбиент …

Владата се отвора кон граѓаните

19-12-2005

Во Владата вчера беа презентирани три нови интернет портали. На првиот – www.uslugi.gov.mk , граѓаните можат да добијат информации за …

Повиците кон ЕУ како дома

18-12-2005

Споделувајќи ја радоста со македонските граѓани по повод добивањето на статусот на Македонија – кандидат за полноправно членство во Европската …