АРАНЖМАНОТ ЌЕ СЕ ПАРАФИРА ВО ЈАНУАРИ

11-10-2004

Денеска Македонија ги започнува преговорите со Меѓународниот монетарен фонд за нов аранжман кој заедно со аранжманот од Светската банка, за …

ВИЛМА ТРАЈКОВСКА ДОНИРАШЕ МАМОГРАФ

08-10-2004

ВилмаТрајковска, сопругата на поранешиот претседател на Република Македонија, вчера на Институтот за радиологија му донираше мамографски апарат што се користи …

“АЛФА БАНКА” ГО СПАСИ ЗАЛОГОТ

07-10-2004

“Алфа банка” а.д. Скопје успеа да го спаси имотот во кумановската фирма “Искра Инженеринг” на кој има заложено право од …