Гошев смени десет директори

04-04-2005

Гувернерот на Народната банка на Македонија вчера одлучил кој ќе бидат новите директори на Дирекциите во Централната банка, а кои …

Аптеките одат како “суво злато”

31-03-2005

Фармацевската куќа “Јака 80” вчера ги купи аптеките во центарот на Струга и во Кичево, “Еурофарм” на Силјан Мицевски стана …