Лебот поскапе

15-11-2006

Лебот поскапе. “Жито Вардар” од Велес денеска место 20, лебот од тип 400 ќе го продава по 22 денари. Ова …

Протести против ЕВН

15-11-2006

Неколку илјади граѓани на бугарските градови Пловдив и Пазарџик вчера протестирале пред седиштето на ЕВН, поради аферата тешка неколку милиони …

ЕЛЕМ ќе се подмладува

15-11-2006

Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) ќе ги раскине договорите со околу 50 лица кои работат во компанијата со договор на дело. …

Владата да ја извлече МРТ од криза

14-11-2006

Владата треба да ги плати долговите на Македонската радио-телевизија, да изнајде ефикасен начин за поголема наплата на радиодифузната такса и …

ЕЛЕМ ќе котира на берза

13-11-2006

Дел од капиталот на државната компанија за производство на струја, Електрани на Македонија ќе котира на Македонската берза за хартии …