Американците го скенираа АМАК

26-01-2006

Делегација на познатата американска автомобилска компанија “Џонсон Контролс”, ја посети компанијата “АМАК СП” АД Охрид за сигурни појасни и автогалантерија, …

Патарините ќе се фискализираат

26-01-2006

Наплатните рампи во земјава ќе бидат фискализирани до 15 февруари. Како што вели директорот на “Македонија пат”, Дуфе Кукоски веќе …

Шверцот во подем – Владата молчи

25-01-2006

Државата го евидентираше првичниот ефект од зголемување на цената на цигарите од 9 до 22 насто, односно еднократно во просек …

Косовско сито за ОКТА

24-01-2006

Варијантата што вчераутро и завчера се вртеше како обид за премостување на проблемот со транспорт на нафтата за Косово, преку …