Клинички удри рез на лековите

01-02-2006

Клиничкиот центар во Скопје удри рез на нарачките за февруари и ги редуцира за најмалку 20-тина отсто. Први на удар …

Мртва трка меѓу Нини и Гошев

31-01-2006

Банката на газда Нини вчера пак куртули од гувернерот. Македонска банка нема да се ликвидира, иако Јовица Стефановиќ-Нини, до вчера, …

“Фрст инвестмент банк” ја купи НПК

30-01-2006

Бугарската банкарска групација “Фрст инвестмент банк” деновиве стана нов сопственик на “Интернационален картичен систем”, (ИКС) односно некогашна “Национална платежна картичка”. …

До 60 минути бесплатно во компанијата

29-01-2006

“Бизнис Старт”, “Бизнис 120”, “Бизнис 180” и “Бизнис 300” се новите пакети на компанијата “Космофон” со вклучени бесплатни минути разговор, …