Владата го разреши Тапанџиоски

07-05-2007

Владата го разреши в.д. директорот на Агенцијата за вработување, Стојан Тапанџиоски. Тој е сменет откако јавно на прес-конференција обелодени дека …

Добивме грант од 210.000 фунти

07-05-2007

Британската влада вчера на македонското Министерство за економија му додели грант од 210.000 фунти за зајакнување на претприемништвото, конкурентноста и …

Попис на земјоделството

06-05-2007

Од први до 15 јуни Државниот завод за статистика ќе направи попис на земјоделството. Со пописот ќе бидат опфатени индивидуалните …

Ценовните флуктуации – 10 проценти

06-05-2007

На Македонската берза од денеска ценовните флуктуации при тргувањето со хартиите од вредност нема да можат да бидат поголеми или …

Попис на земјоделството

06-05-2007

Од први до 15 јуни Државниот завод за статистика ќе направи попис на земјоделството. Со пописот ќе бидат опфатени индивидуалните …