“Месалазинот” на тест со “оргиналот”

02-12-2005

Фармацевтскиот факултет од Скопје “месалазинот” на “Реплек”(фарм) ќе го проверува преку компаративни анализи на овој генерички препарат со “оргиналниот ” …

Косово не` уценува!

02-12-2005

Експресната ратификација на Спогодбата за слободна трговија што ја потпиша македонската влада со протекторатот Косово е притисок за преќутно признавање …

Димов да поднесе оставка

30-11-2005

Министерот за здравство Владо Димов место да поднесе оставка, паѓањето на таванот врз главата на пациентите го користи за протуркување …

Каматите паѓаат

30-11-2005

Каматните стапки на кредитите што банките ги нудат на стопанството и на граѓаните се очекува до крајот на оваа или …