Лекарите ќе работат и приватно

22-03-2006

Лекарите специјалисти со стаж од најмалку седум години, кои работат во болнички установи од идната недела ќе можат да работат …

Газда Зоре во бизнис со израелска “Јафа”

21-03-2006

Израелскиот познат бренд “Јафа” влегува во компанијата “Ино Спектар”, чиј сопственик е бизнисменот Зоре Темелковски, дознава “Вечер”. Странскиот инвеститор е …