Не сум банкар на Богољуб Кариќ

04-04-2006

Г. Михајловиќ имате исклучително голема банкарска кариера. Како прв човек на една од банките во Франкфурт, на “Југобанка”, на белградската …

Работа нашле 356 млади лица

04-04-2006

Од 690 дипломирани млади лица, кои осум месеци волонтирале во фирми, 359 успеале да се вработат. Волонтирањето го продолжиле 25 …

Се пушат цигари по стари цени

03-04-2006

Цигарите во малопродажбата се уште се продаваат по стари цени иако беше најавено дека од први април ќе поскапат за …

Акциите преку берза или на тендер

31-03-2006

Вла­ди­на­та комисија за приватизација до крајот на април ќе го дефинира мо­де­лот по кој ќе се продаваат државните акции во …