Со PantheonTM 5.5 до поголем профит

04-06-2007

Словенечката ИТ компанија ДатаЛаб вчера го промовираше своето софтверско решение ПантхеонТМ 5.5, со кое малите и средни претпријатија ќе заштедат …

Авионска врска Торонто – Охрид

04-06-2007

Директна авиолинија Торонто – Охрид ќе биде пуштена на почетокот на 2008 година. Ова е договорено на средбата на министерот …

До 2010 во пензија со работен стаж

01-06-2007

Сојузот на синдикати на Македонија (ССМ) вчера ги повика Економско-социјалниот совет и Владата да ја прифатат иницијативата за измени и …

Далноводот Битола-Лерин е готов

01-06-2007

Преносниот оператор МЕПСО наскоро ќе го пушти во употреба високонапонскиот 400 киловолтен далновод Битола – Лерин, кој е долг 30 …

Охридска банка ќе стане локален бренд

31-05-2007

Сосиете Женерал ќе и донесе на Охридска банка финансиска стабилност, интернационална мрежа, банкарска стручност и професионалност. Генералниот директор на Охридска …

Сменети директори

31-05-2007

Македонската банка за поддршка на развојот деновиве доби нови директори. “Вечер” дознава дека првиот генерален директор Воислав Бислимовски е сменет, …