Локалните повици бесплатни

29-12-2004

На први јануари локалните повици во фиксната телефонија ќе бидат бесплатни. Ова е специјален подарок од “Македонски телекомуникации” за своите …

Арсовски оди во НБРМ или во “Кјуби”?!

28-12-2004

Драгољуб Арсовски, веќе екс генерален директор на “Комерцијална банка” кого Управниот одбор на завчерашната седница го разреши, не по негова …

Цените не лековите повторно паднаа

28-12-2004

Со меѓународниот тендер за лекови, цените на лековите пак се “симнаа”. Според првичните согледување поевтинување има и кај инсулините (првпат …

Уште поевтино “ало”

28-12-2004

По повод новогодишните и божикните празници “Мобимак” ќе им овозможи на своите корисници на први јануари да разговараат по специјална …