Пруга долга 150 милиони евра загуби?!

29-08-2007

Милионските долгови на Железницата, направени поради задолжување и лошото менаџирање на директорите во изминатиов период ќе паднат на товар на …

Повторно украдена опрема во Аеродром

29-08-2007

Кабелскиот оператор Кејблтел вчера реагираше дека во скопската општина Аеродром се спречени да ја реализираат инвестицијата. Таму им е причинета …

Во трка три компании

29-08-2007

Осигурителните друштва “Еуролинк”, “Вардар осигурување” и “Табак осигурување” остануваат во трка за избор на друштво кое ќе го осигура имотот …

Зимницата скапа како кавијар

28-08-2007

Долгото топло и сушно лето си го зеде данокот. Цените на земјоделските производи месецов во просек се поголеми за 40 …

Нов бренд на вино Chateau Demir Kapija

28-08-2007

Винаријата Еленов вчера на пазарот го пласира својот најнов бренд на вино “Chateau Demir Kapija”. Тоа е барик вино, кое …