На една претплата до пет линии

30-10-2006

Космофонн за прв пат на пазарот воведува четири пост-пејд тарифни модели со различни месечни претплати и со заеднички минути СХАРЕ, …

На ред е Бугарија

30-10-2006

Македонски и албански претставници вчера во Охрид го потпишаа билатералниот протокол со кој се дефинирани влезно-излезните точки на нафтоводот АМБО …

Со кампања за штедење на струја

29-10-2006

Преку медиумска кампања, Владата ќе бара, пред се од домаќинствата, рационално користење и штедење на електричната енергија. Притоа, Владата ги …

Водафон е веќе тука!

29-10-2006

Владата бара реномирана телекомуникациска компанија за трет мобилен оператор. Според условите што Владата ги одобри на седницата во саботата, за …

Продолжува изборот на извршен директор

29-10-2006

Конкурсот за избор на извршен директор на Македонската радиотелевизија продолжува. Со ова Управниот одбор на МРТ вчера го демантираше соопштението …