Голема акција на бугарското обвинителство за крипто измами – 94 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ поминале низ платформата Нексо

13-01-2023

Бугарското обвинителството денеска се очекува да соопшти повеќе детали за специјалната акција за крипто-измами со можно бугарско учество. Во Бугарија …