Локални избори и во Косово

17-10-2021

На денешните избори за градоначалници и советници во општински собранија, право на глас имаат 1 885 448 избирачи, кои ќе …

Фонтана на балкон, сауна, мермер: Полицајците запрепастени во каков луксуз живеела поранешната државна секретарка

16-10-2021

Српската полиција вчера го почна претресот во домот на поранешната државна секретарка во српското Министерство за внатрешни работи, Дијана Хркаловиќ, …