„ДАЛИ ЗНАЕТЕ ДЕКА НА ДЕТЕТО МУ ТРЕБАЛО ПОМОШ?“ Мајка на девојче убиено во белградското училиште им се обрати на родителите на детето-убиец

23-05-2023

Нина Боровиќ Кобиљски, мајката на девојче убиено во масакрот во ОУ „Владислав Рибникар“ во белградската населба Врачар, им се обратила …