Српските безбедоносни служби му даваат поддршка на Вучиќ во преговарачкиот процес со Приштина

18-03-2023

На денешната седница на Бирото за координација на работата на српските безбедносни служби, со која претседаваше секретарот на Советот за национална безбедност и шефот …