Вучиќ: Не сум рекол дека сакам да бидам премиер, не мислам дека избори се добро решение, а дали ќе ги има до крајот на годината е друго прашање

Вучиќ: Не сум рекол дека сакам да бидам премиер, не мислам дека избори се добро решение, а дали ќе ги има до крајот на годината е друго прашање

07-02-2023

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, вечерва изјави дека не мисли оти изборите се добро решение за Србија, но оти односите …