Иво Андриќ - дипломат, писател, нобеловец

Можеби на почетокот имало други мотиви, но денес царува стравот. Од страв се луѓето зли, сурови и подли; од страв некои се приморани да станат дарежливи и добри

Најнови вести

Коментари