Маја Коцијанчич, портпаролката на Европската комисија

За официјална комуникација ќе продолжиме (Македонија) да ја нарекуваме Поранешна југословенска Република Македонија, како што е случај во нашите соопштенија досега

Најнови вести

Коментари