Александар Вучиќ, новоизбран претседател на Србија и актуелен премиер

Изјавите кои се однесуваат на обединување на Албанија и Косово се само во доменот на личните желби на поединци, но би ги замолил да не ги изнесуваат јавно

Најнови вести

Коментари