Наке Батев

Со велосипеди За Заедничка МАКЕДОНИЈА

Продолжува викенд-алтернативната програма на Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА. Голем број граѓани на велосипеди тргнаа од збирното место кај фонтаната во Градскиот парк. Од граѓанската иницијатива истакнаа дека денеска симболично ќе ја извозат нивната патека на државноста до собранието на република Македонија.

12 март 2017 - 13:17