Н. Батев, Ѕ. Плавевски Д. Митрески

Осми март

Осми март, меѓународниот ден на жените. Денот кога Клара Цеткин и Роза Луксембург се избориле жените да имаат подеднакво исти права како и мажите.

8 март 2017 - 14:59