Наке БАТЕВ

10. ден протести - ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА - НЕ за платформата од Тирана

10 дена по ред над 100.000 граѓани во 26 градови во Република Македонија протестираат против Платформата од Тирана. НЕ за бинационална Македонија, НЕ за промена на името, знамето, грбот и химната на државата, НЕ за промена на банкнотите и личната карта на Република Македонија. Протестите се во организација на граѓанската иницијатива "За заедничка Македонија"

12 март 2017 - 00:32