Зеленски претвори мал бренд за облека во бизнис вреден 150 милиони евра годишно: „Имаат само еден минус…“

Од почетокот на војната во Украина, претседателот Володимир Зеленски стана глобално познат благодарение на начинот на кој се облекува, бидејќи … Продолжи со читање Зеленски претвори мал бренд за облека во бизнис вреден 150 милиони евра годишно: „Имаат само еден минус…“