Протест на земјоделците од Свети Николе! Лошото менаџирање со државното земјоделското земјиште и неспособноста во справување со Африканската чума кај свињите се само дел од проблемите кои ги мачат земјоделците од овој крај!!!. вели Цветан Трипуновски, претседател на Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство на ВМРО-ДПМНЕ.

-Одговорност за овие злодела мора, и ќе има!!!, пишува Трипуновски на Фејсбук