„Вечерње новости"

Српската компанија „Петрохемија" оди во рацете на хрватската „Турбомеханика"

Во конкуренција на четири фирми од Србија, на тендерот на српската компанија „Петрохемија" за модернизација на опремата во фабриката „Етилен", победи хрватската „Турбомеханика".

Иако се сомневаме дека такво нешто може да се случи во „соседството", кај нас и тоа е можно, пишува весникот „Вечерње новости".

Поврзани

Најнови вести

Коментари