ПРОПАДНА банката на Силиконската долина, најголемата од колапсот во 2008 година

Банката на Силиконската долина, најголемата американска банка од колапсот во 2008 година, штотуку пропадна: Што се случи? Дали е ова … Продолжи со читање ПРОПАДНА банката на Силиконската долина, најголемата од колапсот во 2008 година