Белградски аеродром

Никола Тесла со најуспешна туристичката летна сезона

Според проценки на стручни служби туристичката летна сезона била најуспешна во историјата на белградскиот аеродром Никола Тесла.

До крајот на сезоната порастот на бројот на патници во чартер сообраќајот ќе биде за 30 отсто поголем во однос на минатата година.

Поврзани

Најнови вести

Коментари