Иако трендовите во светот на венчаниците се менуваат, женствените етерични елементи секогаш имаат посебно место во колекциите на дизајнерите и предлозите на светските стилисти.

Целата силуета во знакот на тантела е едно од најпопуларните стилски решенија, но некои невести сепак сакаат само етерични детали, на пример на рамената или на корсетот.

Идеалната формула е повеќеслојна, а горниот дел е чиста тантела, што го прави фустанот луксузен.

makfax.com.mk