Мирослав Вујиќ наместо Анета Димоска во бордот на Македонски Телеком

Анета Симеска Димоска беше отповикана од собранието на акционери на Македонски Телеком од функцијата неизвршен член на Одборот на директори на компанијата сооопшти Телеком преку Македонската берза.

На нејзино место и за нов неизвршен член на Одборот на директори на компанијата е избран Мирослав Вујиќ.

Поврзани

Најнови вести

Коментари