Колапсот на моќната американска банка ги потресе светските берзи (ДЕТАЛИ)

Минатата недела на светските берзи е забележан голем пад на цените на акциите, бидејќи поради високата инфлација централните банки ќе … Продолжи со читање Колапсот на моќната американска банка ги потресе светските берзи (ДЕТАЛИ)