ФОТО: Куманово на нозе- реки од народ ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА


Граѓаните на Куманово и вечерва се приклучија на маршот во организација на иницијативата „За заедничка Македонија" и ги повторија пораките за зачувување на унитарниот карактер на државата и против двојазичноста, промена на Уставот и отфрлање на тиранската платформа.

Kумановчани од ден во ден се во се поголем број.

 

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари