Историски фотографии од 1995 година

Да не беше УНЕТ Ултра - Македонија ќе беше интернет дупка во светот

23 Август е 25-тиот роденден на Интернет комуникацијата во светот. Македонија благодарејки на Ултра-Унет беше една од првите држави која го разбра тоа така. И на 20 Април 1995 година за прв пат е направена Интернет комуникација помегу Македонија и САД преку опремата која ја обезбедивме. Подолу се некои фотографии од тој настан, напиша Анета Антова Пешева, основач на групацијата Ултра-Унет ДОО Скопје.

Април 1995 година - интернет во Македонија

23 Август е 25-тиот роденден на Интернет комуникацијата во светот. Македонија благодарејки на Ултра-Унет беше една од првите држави која го разбра тоа така. И на 20 Април 1995 година за прв пат е направена Интернет комуникација помегу Македонија и САД преку опремата која ја обезбедивме. Подолу се некои фотографии од тој настан, напиша Анета Антова Пешева, основач на групацијата Ултра-Унет ДОО Скопје.

Ултра-УНЕТ деновиве се закити и со нова награда за најдобар продажен претприемачки систем од Македонија во рамките на ИБМ интернационал за 2015 година, светско признание за постигнати резултати на меѓународно ниво. Светски, а наши!

Анета Пешева и Јане Миљоски (сега покоен) Април 1995 година - интернет во Македонија Април 1995 година - интернет во Македонија Април 1995 година - интернет во Македонија Април 1995 година - интернет во Македонија

Поврзани

Најнови вести

Коментари