ДОГОВОР НА ВЕКОТ Кинезите и Саудијците градат огромна нафтена компанија

Нафтениот гигант Сауди Арамко потпишал договор со своите кинески партнери за проект за рафинерија и петрохемиски комплекс во североисточна Кина … Продолжи со читање ДОГОВОР НА ВЕКОТ Кинезите и Саудијците градат огромна нафтена компанија