НАЈСЕРИОЗЕН УДАР ВРЗ МОЌТА НА ДОЛАРОТ ДОСЕГА, државите од БРИКС нема да плаќаат во долари

Кина ќе плаќа во национални валути со БРИКС, имајќи ги предвид и потребите на компаниите. Станува за пазар на БРИКС … Продолжи со читање НАЈСЕРИОЗЕН УДАР ВРЗ МОЌТА НА ДОЛАРОТ ДОСЕГА, државите од БРИКС нема да плаќаат во долари