НЕПТУН семејството заедно со генералниот директор Горан Цветинов ги пронајдоа и наградија најуникатните палавковци

24-02-2021

Најголемиот ланец на маркети за бела техника и електроника во Македонија, Нептун, предводен од генералниот директор, Горан Цветинов, континуирано работат …