Службите за итна помош и полицијата се на терен. Лекарите дале сѐ од себе да се обидат да ја спасат жената, но по еден час реанимација, за жал, таа не можела да се спаси, пишува Дневни аваз.

Наскоро треба да се отвори гласачкото место. Ова избирачко место ќе биде затворено најмалку еден час, па работата ќе продолжи и по 19 часот.