Вучиќ во сабота и недела оди во Косово и Метохија!

Претседателот на Србија ја објави посетата на Косово по убиството на Оливер Ивановиќ, претседател на Граѓанската иницијатива "Слобода, демократија, правда", која беше убиен во северниот дел на Косовска Митровица ова утро.

Српскиот претседател Александар Вучиќ ќе ги посети Косово и Метохија во сабота и недела, дознава "Блиц".

Вучиќ ќе ја посети Косовска Митровица во сабота, а во сабота вечер во Грачаница и Лапље Село ќе разговара со Србите во Косово и Метохија.

Претседателот на Србија ја објави посетата на Косово по убиството на Оливер Ивановиќ, претседател на Граѓанската иницијатива "Слобода, демократија, правда", која беше убиен во северниот дел на Косовска Митровица ова утро.

Поврзани

Најнови вести

Коментари