Претседателот на Србија Александар Вучиќ се пофали на Инстаграм со првата десетка во индексот која ја добил откако почна да студира на Високата спортска школа.

„Само што го положив првиот испит на Високата школа за спорт. Посебно сум благодарен на професорот Иван Чикиќ Марков за се што научив.

„Да ви се пофалам, добив 10-ка по предметот Социологија на спортот. Еднакво сум радосен, како кога го положив првиот испит на Правниот факултет – напишал Вучиќ.