Безбедносните камери од бензинската пумпа во Врање каде што брутално беше убиена Сара Асановиќ (27) го снимија страшното дело.

На снимката јасно се гледа како убиецот, Марјан Стаменковиќ (47), ѝ покажува нешто на телефонот на жртвата, а потоа станува и пука со пиштол.

Убиецот испука неколку куршуми кон Сара, а потоа и пријде и испука уште два за да ја „докусури“. После тоа, тој избегал.

Исто така, на снимката се гледа дека мажот што седи на масата спроти Стаменовиќ, панично бега во моментот на убиството.