После вечерашната конференција на Советот за национална безбедност во Србија прикажани се фотографии на кои се гледаат најмонструозните дела на криминалната група на Веља Невоља.

Претседателот Вучиќ го исполни тоа што го вети, а пред да ги објави фотографиите од дел од жртвите на кланот на Веља Невоља предупреди: Тргнете ги децата!

На фотографиите се гледаат исечени глави и осакатени тела на голи мажи легнати на земја.