ВАКОВ ИЗВЕШТАЈ ОЧЕКУВАМЕ ОД НАШАТА ВЛАДА, Вучиќ објави до детали

За проблемите со кои се соочува Србија зборуваше и претседателот на Србија, Александар Вучиќ. „Ризиците се на три нивоа – … Продолжи со читање ВАКОВ ИЗВЕШТАЈ ОЧЕКУВАМЕ ОД НАШАТА ВЛАДА, Вучиќ објави до детали